آژانس طراحی و برندسازی کالر اِسپیس

مطالب آموزش در زمینه طراحی سایت و سئو (بهینه سازی سایت در گوگل)

آژانس طراحی و برندسازی کالر اِسپیس

مطالب آموزش در زمینه طراحی سایت و سئو (بهینه سازی سایت در گوگل)

  • ۰
  • ۰

درمان قوز کمر

درمان قوز کمر

قوز کمر چیست؟

هر انسان سالم در ناحیه کمری خود سه قوس کمری، سینه ای و گردنی را دارد. به افزایش بیش از اندازه قوس سینه ای که قوس کمری و گردنی را نیز درگیر میکند عارضه قوز کمر یا Hyper kyphosis

گفته میشود.

به یاد داشته باشید که قوس های کمر زنجیروار به یکدیگر متصل هستند پس افزایش قوس در ناحیه سینه ای باید در ناحیه گردن و کمر جبران شود که همین امر باعث افزایش قوس کمری ( گودی کمر) و افزایش قوس گردنی ( قوس گردن ) میشود که خود عامل بروز مشکلات متفاوت دیگری هستند.

برای درمان اغلب کافیست قوس سینه ای را اصلاح کنید تا قوس های دیگر نیز به حالت نرمال بازگردند‌.

انواع قوز کمر

قوز کمر به سه دسته تقسیم میشود که نشانه ها، دلایل و درمان متفاوتی دارند و هر کدام از انواع قوز ها به دسته های کوچکتری تقسیم میشوند.

  1. پوسچرال
  2. ژنتیکی
  3. قوز کهولت سن

تشخیص قوز کمر:

افراد با قوز کمر علاوه بر شکایت تاثیر ظاهری آن، اغلب با درد در ناحیه بین دو استخوان شانه، کم شدن ظرفیت تنفسی، سفتی ناحیه کمر و همسترینگ ها به پزشک مراجعه میکنند.

اگرچه اغلب قوز ها با چشم قابل مشاهده هستند اما حتما برای تشخیص نوع قوز کمر و پلن درکانی حتما به پزشک مراجعه کنید.

پزشک علاوه بر معاینات فیزیکی درصورت نیاز از انواع عکسبرداری های پزشکی برای تشخیص عارضه استفاده خواهد کرد.

درمان:

انواع درمان های مختلف از استفاده از قوزبند های ساده،ورزش، کمربند های ارتوپدی و جراحی با توجه به سن، نوع عارضه و شدت آن میتوانند گزینه  پزشک شما باشند.

در میان انواع قوز ها، قوز پوسچرال و قوز کهولت سن به ورزش جواب مناسبی میدهند. و دخالت های کانزرویتیو مانند کمربند های ارتوپدی در انواع ژنتیکی و کهولت سن کاربرد دارند. جراحی نیز در موارد بسیار شدید انواع ژنتیکی مورد استفاده قرار میگیرند.

دارو های مسکن در انواع قوز ها برای تسکین درد و کاهش التهاب کارایی دارد.

فیزیوتراپی نیز میتواند با کاهش استیفنس مفاصل کمری باعث کاهش درد در بیمار گردد.

تایم درمان چه مدت خواهد بود؟

تایم درمان با توجه به سن بیمار، نوع و شدت عارضه متفاوت خواهد بود. اما در میان انواع قوز ها، قوز های پوسچرال در تایم کمتری درمان خواهد شد. در قوز های کهولت سنی اغلب کاهش درد و نه اصلاح کامل قوز مد نظر است که این موضوع هم زمانبر نخواهد بود. اما در انواع قوز های ژنتیکی اغلب تایم زیادی برای کنترل و اصلاح عارضه صرف میشود اگرچه تایم تشخیص برای کاهش تایم درمان بسیار موثر است.

بهترین شکل خوابیدن

اغلب افراد مبتلا به قوز کمر با توجه به کوتاه شدن عضلات کمری و ضعیف شدن عضلات شکمی تمایل زیادی به خوابیدن روی شکم دارند. این نوع خوابیدن باعث تضعیف بیشتر عضلات ناحیه شکمی و افزایش قوز کمر میشود.

بهترین حالت خوابیدن برای افراد مبتلا به قوز کمر خوابیدن به پشت و خم کردن زانو هاست. در این حالت کششی که به عضلات پشتی در طول شب اعمال میشود باعث کاهش قوز کمر خواهد شد.

آیا بد نشستن دلیل اصلی قوز کمر است؟

بد نشستن، بد ایستادن و در کل پوسچر بد دلیل اصلی عارضه قوز پوسچرال است، در انواع ژنتیکی این عارضه بد نشستن تاثیر واضحی ندارد. اگرچه ورزش و تقویت تخصصی عضلات در تمامی انواع قوز کمر موثر است.

ورزش به تنهایی برای بهبود قوز کمر کافی است؟

اگرچه ورزش در انواع قوز کمر موثر است اما در انواع ژنتیکی و کهولت سن ورزش به تنهایی باعث بهبود قوز کمر نخواهد شد. به یاد داشته باشید ورزش کردن تخصصی هم بسیار پر اهمیت است چه بسا انجام ورزش های نادرست باعث افزایش قوز کمر شما شود.

پس به شدت پیشنهاد میشود ورزش ها را زیر نظر درمانگر خود پیگیری کنید.

درمان قوز کمر در کلینیک ما:

کلینک ارتوپدی فنی فرا مرز با کادری مجرب و استفاده از پیشرفته ترین تکنولوژی های روز دنیا تمامی مراحل تشخیص تا درمان عارضه های ارتوپدی را انجام میدهد.

 انواع کمربند های درمانی پس از  معاینه، اسکن پوسچر و سه بعدی بدن بیمار توسط متخصص ارتز و پروتز طراحی و با استفاده از پیشرفته ترین پرینتر های سه بعدی پزشکی و بدون دخالت دست ساخته میشود.

برای دریافت مشاوره و نوبت از طریق شماره های زیر با ما در ارتباط باشید.

09385282955

09172282428

 

  •  
  • ۰۲/۰۲/۱۲
  • sepehr younesi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی